terug naar nieuwsoverzicht

Hoogste punt Hof van Asschat!

Vrijdag 23 februari bereikt Hof van Asschat in De Biezenkamp in Leusden het hoogste punt. Een mijlpaal voor het gebouw en voor het gehele project De Biezenkamp. Met de afronding van Hof van Asschat is de metamorfose van De Biezenkamp een feit. Op iets meer dan een vierkante kilometer is een bijzondere combinatie van wonen, winkels, zorg en onderwijs gerealiseerd. Het nieuwe winkelplein vormt het hart van de wijk.

Hof van Asschat telt 18 royale appartementen. Op de begane grond van het gebouw wordt supermarkt Lidl gevestigd. Alle appartementen zijn verkocht. De oplevering wordt verwacht rond de Bouwvak 2018. Bij de uitwerking van de plannen voor Hof van Asschat was een klankbordgroep bestaande uit een vertegenwoordiging van omwonenden en ondernemers betrokken. Zij dachten onder meer mee over de inpassing van Hof van Asschat in de omgeving, maar bijvoorbeeld ook over de verkeerssituatie in De Biezenkamp.

Het hoogste punt van Hof van Asschat wordt gevierd met de toekomstige bewoners van de appartementen, de omwonenden, de winkeliers en de betrokken projectpartners. De viering vindt plaats op vrijdag 23 februari, om 15.30 uur bij de bouwplaats. Wethouder Jan Overweg zal de aanwezigen toespreken.