terug naar nieuwsoverzicht

Ossensteegje tot medio april afgesloten voor doorgaand verkeer

Vanwege werkzaamheden in winkelcentrum De Biezenkamp is het Ossensteegje - de verbindingsweg van de westkant naar de oostkant van De Biezenkamp - van 6 februari tot medio april afgesloten voor doorgaand verkeer.

Wanneer gebeurt wat?

Maandag 6 februari wordt de toegang tot het Ossensteegje vanaf parkeerplaats bij  Jumbo een week afgesloten. In deze week wordt de verbinding tussen de Lijsterbeslaan en de parkeerplaats bij Jumbo opnieuw bestraat voor fietsers en voetgangers en vinden rioleringswerkzaamheden plaats.

Maandag 13 februari wordt de Asschatterweg ter hoogte van mfc Atlas en de Marcuskerk voor een periode van circa twee maanden afgesloten voor autoverkeer. Het autoverkeer naar winkelcentrum De Biezenkamp wordt omgeleid via Randweg/Ruige Velddreef/Zwarteweg. Fietsers hebben in deze periode wel doorgang naar en door De Biezenkamp.

In deze twee maanden wordt een trafohuisje geplaatst, worden parkeerplaatsen aangelegd en vinden rioleringswerkzaamheden plaats rondom het nieuw aan te leggen appartementencomplex waarin Lidl zich zal vestigen (het L-blok).

Ook het fietspad over het Biezenkampplein wordt dan aangelegd. Afhankelijk van de snelheid van de ontwikkelingen rondom de bouw van het L-blok, wordt het Ossensteegje later voor een langere periode opnieuw afgesloten.